Sinds 1983

Isotrie is een internationale bedrijvengroep sinds 1983 actief in de ontwikkeling, productie en verdeling van PUR isolatieschuim alsook in de praktische toepassing ervan. Isotrie, met hoofdzetel in Drongen (Gent) is actief in België, Luxemburg en Frankrijk.

De activiteiten van ons bedrijf zijn uitgebouwd rond 3 strategische pijlers:

De productie en ontwikkeling van PUR grondstofcomponenten.
De handel in en techniek van spuitinstallaties.
De PUR-spuitactiviteiten

Een goede en betrouwbare isolatie toepassing bestaat immers uit kwaliteitsvolle grondstoffen, een hoogwaardige technische uitrusting en goed opgeleide uitvoeringsteams. Bij Isotrie bent u als klant verzekerd dat we al deze cruciale aspecten onder controle hebben.

Het bedrijf beschikt momenteel over eigen vestigingen in Wommelgem (Antwerpen), Herk-De-Stad, Braine l’Alleud, Milmort (Luik), Grass in het Groothertogdom Luxemburg, Roye , Reims en Villeneuve d’Ascq in Frankrijk.

Vakmanschap

Vakmanschap

Isotrie is een familiebedrijf dat drijft op kwaliteit en vakmanschap. Oprichter, Carlos Van De Velde, is nog steeds actief en blijft de pioniersgeest vertegenwoordigen die aan de basis ligt van ons ontstaan, lang reeds voor anderen zich op deze markt hebben toegelegd.

Samenwerken met de groep Isotrie betekent samenwerken met de onbetwiste voorloper in de markt van de gespoten PUR isolatie. Dat is geen toeval, maar net de essentie van ons bedrijf. Het maakt dat we vandaag een unieke positie bekleden in het isolatie-vakdomein, met steeds betere en duurzamere oplossingen voor ogen.

Testimonials

“Bij de aankoop van een bestaande, oudere woning ging onze eerste bezorgdheid uit naar de thermische isolatie. We wilden immers de charme van een oudere woning combineren met de prestaties van een nieuwbouw. Met behulp van gespoten PUR zijn we daar perfect in geslaagd. De klus was razendsnel geklaard, de kostprijs paste perfect binnen ons budget en het eindresultaat overtreft onze verwachtingen”

M. Deman

"We zijn bij Isotrie terechtgekomen via onze architect. De werken werden perfect én volgens planning uitgevoerd!"

C. Vanlaer

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info